امروز آمازونداتکام طی ایمیلی به من مژده داد که کتاب تازه پروفسور دکتر عباس میلانی نویسنده زندگینامه هویدا و تئوریسین مدرنیته بومی ایران توسط انتشارات دانشگاه سیراکیوس منتشر شده است. اسم کتاب تازه عباس «پرشینهای برجسته و مهم: مردان و زنانی که ایران مدرن را طی سالهای ۱۹۴۱ تا ۱۹۷۹ ساختند» میباشد. در توصیف این کالا میخوانیم: عباس میلانی در بیست و پنجمین سالگرد انقلاب اسلامی متوجه شد مردم ایران دچار نسیان فرهنگی هستند و مصمم شد که با نوشتن زندگینامه کوتاه ۱۵۰ ایرانی برجسته و مهم در یک کتاب ۱۲۰۰ صفحهای نسیان فرهنگی ایرانیان را یکبار و برای همیشه درمان کند.برای تهیه کتاب تازه عباس به اینجا بروید.
لابراتوار کلنگ یادآور میشود که عباس قبلا توضیح داده بود که زندگینامهنویسی در ترویج فرهنگ فردگرایی در ایران اهمیت شگرف و دورانسازی دارد. همچنین پافشاری عباس بر فرهنگ فردگرایی بخش جدانشدنیای از پروژه اصلی اوست. پروژه اصلی عباس عبارت است از اینکه ایران طبقه متوسط دارد و طبقه متوسط ایران نه تنها آنتن ماهواره داشته و همچنین چت اینترنتی میکند، بلکه حتا گاهی روابط جنسی نیز با یکدیگر برقرار مینمایند ( اُ یَه، دِی ایوِن فآک). بنابراین از نظر عباس طبقه متوسط ایران در بهترین موقعیت است که «انصاف تاریخی» را از بیهقی، جریان سیال ذهن را از نظامی، و فردگرایی را، چرا راه دور برویم، از خودعباس فرابگیرد. عباس پافشاری میکند که درین صورت اتفاقات مهمی خواهد افتاد.
گفتنیست عباس در کمال فروتنی و سخاوت تئوریهای درخشان و نبوغآمیز خود را به آلتوسر، رورتی، و گرامشی نسبت میدهد. چرا که عباس مایل است نامبردگان نیز بابت اکتشافات او کردیت دریافت کنند و معقتد است در عالم رفاقت این چیزها اهمیتی ندارد. عباس میافزاید: من خراب ِ رفیقام.
------------------
لازم به توضيح است که به عنوان يک تُرک-رشتی بسيار نخبه، من بی صبرانه منتظر پستچی می مانم که ببينم عباس وسط 1200 صفحه "پِرژن" برجسته و مهم، تُرک و کُرد و بلوچ و عرب هم بُر زده به اسم "پِرژن" غالب کند يا نه!